TMI Laura Jääskeläinen

Täytä alla oleva tuntikysely, täytämme syksyn ryhmät näiden tietojen perusteella, aloitamme ratsastajien sijoitelun 19.7 ja jatkamme ryhmien sijoittelua elokuun loppuun saakka. Hajapaikkoja ns."valmiisiin ryhmiin", voi alkaa kyselemään sitä myötä kun ryhmiä valmistuu.
Aikuisten Alkeiskurssit ovat suoraan ostettavissa verkkokaupastamme
Keräämme asiakkailtamme talteen henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin: Nimen ja puhelinnumeron nopeisiin yhteydenottoihin(esim.tuntiperuutukset, tapaturmatilanteissa yhteydenoton vanhempiin jne) , sähköposti osoitteen laskutus ja tiedoitus tarkoituksiin. Sekä kotiosoitteen laskutusta varten. Täyttämällä allaolevan lomakkeen hyväksyt näiden tietojen tallenuksen edellämainittuja käyttötarkoitusta varten.

Syksyn Hinnaston löydät tästä:klikkaamalla

Ratsastajan nimi (etu- ja sukunimi):
Sähköposti osoite:
Oma puhelinnumero
Huoltajan nimi ja puhelinnumero (alle 18v)
Kotiosoite (/Laskutusosoite) sekä laskutettavan nimi, jos ei ratsastaja.
Ilmoittaudun Pienryhmään (aikuiset)
AikuistenAlkeiskurssille
Poniryhmään (junnut)
Minitunneille (lapset)
Yksityistunneille
Vammaisratsastukseen
Valmennettavaksi
Muu
Maksutapa Syksylle; 5krt kortti, 10krt kortti, 16krt,20krt kortti vai 40krt kortti? 16,20 ja 40 kerran korteissa erät(1,2 vai 3 erässä?) ?
Poniratsastajan IKÄ, pituus ja paino (poninaarion ratsastajat!), huom Ikä vaikuttaa kausikorttilaskutukseen(ikäluokat alle 7v, 7-10v ja yli 10v)
Toivomasi Ratsastupäivä, aika sekä ope Syksylle:
Uudet asiakkaat; aiempi ratsastuskokemus/tausta?
Jos ilmoittauduit Valmennettavaksi, Haluat omahevospaketin tai kuulut vammaisratsastuksen piiriin, kerrothan lisätietoja.
Vapaa komenttikenttä, jos haluat ratsastaa esim. joka toinen viikko, tai kerran kuussa, mutta haluat vakio-ajan, ilmaise se tässä. Myös muut huomioitavat toiveet (esim. este,maasto,koulu painotus, kisa-innostus yms)

Put a website form like this on your site.
smartum