TMI Laura Jääskeläinen


Hyvä asiakkaamme!
Olemme siirtäneet vakiotuntimme ja niiden kausimaksut hopoti.com palveluun. Varauskalenteriin . Varaus sivustolta löytyy useampi kalenteri, oletusarvona siellä on kalenteri nimeltä "suosittelemme", lasten ja junioireiden tunnit löydät kohdasta "Poni". Kuvat ja tarkemmat ohjeet kalenterien löytämiseen löytyy fb sivuiltamme TMI Laura Jääskeläinen ja lisäksi saat tarvittaessa ohjeet myös sähköpostilla kortepohjanrt@gmail.com.


Maksuliikenne hoituu myös Hopoti.com palvelun kautta, kuten myös tuntien peruutus. Olethan ajoissa peruutusten kanssa, liian myöhään peruutetusta tunnista ei ole mahdollista saada korvaavaa kertaa.

Smartumilla, ePassilla,Tykyonlinellä tai edenredillä maksaessa pyydä lisätietoja maksun suorittamiseen Lauralta (kortepohjanrt@gmail.com), maksuja ei voi tehdä valitettavasti suoraan Hopotista, silloin kun maksetaan työnantaja eduilla.
Vanhojen 5,10,16 ja 20 korttien ajankohtaiset muunto-ohjeet löytyy facebook sivuiltamme.Tietoa ratsastustuntien sisällöstä saat Palvelut sivulta, sieltä löytyy myös linkit mm. aloittelevan ratsastajan varusteohjeisiin.
Ajankohtainen ratsastustuntihinnoittelu Hopotissa

Konetyöt (Traktorilla, etukuormaaja, paalipihdit,kenttäjyrä..) , alk. h.60e/h sis.alv 24%.Mm. kenttien lanaus, lumityöt, paaliensiirrot yms. LauVil Services AY ( Varaukset p.040 846 14 68/Ville)

Klipperin vuokraus/kilppaus (LISCOP SUPER 3000) , 40e/vrk/hevonen, lisähevoset + 20e kpl. Klippaukset tallin koneella suorittaa Rita

Hevostrailerin vuokraus , varaukset Lauralta.

Talutusratsastus yleisötapahtumiin,tai vaikka omiiin juhliin kotiin