TMI Laura Jääskeläinen

Hevoset

Ratsumme kokojärjestyksessä isoimmasta pienimpään.
Sijoittuneet

.
Kavallo Wildfire
"Viltsu"
s.2015

Yli 170cm korkea KWPN (=Hollantilainen Puoliverinen) ruuna. Vielä ihan ratsutuksen alkutaipaleella, joten ei tunneilla.

om. TMI Laura Jääskeläinen

Zadinia
"Dina, Dingel, Tinkeli.."
s.2004

Yli 170cm korkea KWPN (=Hollantilainen Puoliverinen) tamma. Kiltti ja mukava hoidettava. Ratsastaessa osaava(nimeä sinä, Dina tekee..) ja tykkääkin näytellä taitojaan, vaatii siis ratsastajan jolla "kehon palikat paikallaan" tai ryhtyy helpolla ylisuorittajaksi.

om. TMI Laura Jääskeläinen

American Pie W
"Pai, Huppari"
s.2001

Tallimme "Grand old lady", tulee ja menee missä milloinkin tarve, mutta palautuu aina meille... Pai ei esittelyjä pahemmin kaipaa, hieno iso tamma, joka taitaa kaikki ratsastuslajit. Matkaratsastuksen MJ-hevonen monena kautena, esteratojen terävä ja nopea kuningatar. Lähtenyt jo kesälomalle, palaa syksyllä -19

om. Antti Komulainen

Ramseri
Teppo, Teppis..

Suomhevosori, opettelee ratsun hienouksia, hyvätapainen entinen "pihahevonen", kiltti ja mukava herraspoika.

om. TMI Laura Jääskeläinen

Turon Ruusu
"Ruu,Ruttana,Ruttu .."
s.14.8.2006

Kiintiö suomenhevonen,kohtuullisen kokoinen ja sporttinen pakkaus. sk.n.158cm. Kisattu Matkaratsastuksessa kaudella 2018 1- ja 2 tasolla, suomenhevosten kilometrirankingin voittaja vuonna 2018!
Mammalomalla, varsoi 27.4.2019 orivarsan oriista Ramseri

om. TMI Laura Jääskeläinen

Frosty Breeze
"Frosti, Frotski, F"
s.2003
Ko Vaativa Puska (menee sielä yksin, yhdessä,kärjeltä,keskeltä perältä, mistä vaan, myös City ratsastus sujuu), re 100cm, kotona enemmän..

Frosti (sk.155cm), vähän tammamainen käsitellä, mutta ratsastaessa oikea "ratsastajan peili", suhtautuu kaikkeen samalla tavalla kuin sinäkin... Maastoissa toimii Lauralla vetohevosena, mutta suostuu muillekkin paikoille. Treenattu matkaratsastusta muutamavuosi ja starttailtu matkakisoissa 1-tasolla.Kunnostautunut estekisoissa sijoittuen 1.tasolla useita kertoja, radalla todellinen pikkuluokkien rusettihai. Aloittanut kisaamisen 2-tasolla esteillä kaudella 2018, suorittelee nyt re90cm. Mammalomalla, varsoi tammavarsan 29.4 oriista Safir .

BELGARION
"Garion, Gee, Porkkana.."
s.2009 Saksa

Iso (sk.152cm noin) Saksan Ratsuponiruuna,joka on "ratsastuskouluun ratsutettu" jo 4-vuotiaana. Erittäin simppeli ruuna, joka sopii monenlaiselle ratsastajalle. Hyppää hyvin ja menee myös koulua!

om. Nellinoora Hetekorpi

Jolly Jumpe
"Jolly"
s.1995

”Jolly”(sk.138cm) on iso pikkuponi, kutusttu usein ”barbihevoseksi” kellertävänvärin ja ison läsin vuoksi. Jolly menee koulua,esteitä,matkaratsastusta ja osaa vielä westerninkin! Jolly sopii niin lapsille kuin pienille aikuisillekkin. Ko. heB re:80cm MR. Useampi seuratason stratti(20-32km). Ylläpidossa Veera V. Tunneilla satunnaisesti

om. Sinna Komulainen

AS
"Ossi ja toisinaan hellittelynimenä Lihava.."
s. Puola

140cm ruuna, ponimainen poni, taso HeB/re80cm

om. Iisa Kankainen

Wings of Light
Bianca
s.2009

Kiltti ja mukava ponitamma, ko heA re 90cm, omistajan kisakäytössä ja tunneilla mukana, jotta liikuntaa saa riittävästi.

om. Aada Märkälä

My Pretty Polly
"Polly" "Tasis"
s.2011

Luonteeltaan hyvin herkkä pikkusievä tamma. Tekee tunteja kaikentasoisilla ratsastajilla, niin kentällä kuin maastossa. sk.n.130cm

om. TMI Laura Jääskeläinen

Sigurd
"Sakke". "Kuosmanen"
s.2011

issikka-russ mix, sk.n.130cm, Varsinainen poniviikari, reipas ratsastettava, mutta keksii ohjelmaa jos ratsastaja ei keksi. Soveltuu kokeneille ratsastajille, joita ei vauhti huimaa. Taluttaen menee myös mineissä kiltisti.

om.

Rolig
Tiko
s.2

Isohko Russ ruuna, alatallin asukki, ensisijaisesti omistajansa käytössä, toisinaan pyörähtää tunneilla. Kiltti ajoponi, ratsastaessa menee mukavasti mukavuusalueellaan, mutta osaa haastaa ratsastajan kun aletaan vaatimaan enemmän asioita.

om. Sinna Komulainen

Tessa
s.1994

Tessa (sk.115cm) on turvallinen vanha mummoponi joka tekee töitä nykyisin hyvin kevennetysti, vaikka tarmoa vielä riittää. Tessan iän tuoma painoraja on 40kg, tekee osa-aikaeläkeläisenä työnsä Poninaarion puolella.

om. Sinna Komulainen

Dyzio
"Ykä"
s.2009

Ykä(sk.79cm) on suosittu pientenlasten Poninaarion tuntiponi.Painoraja on 30kg.

om. Satu Salovaara

Zimba Liebas
"Simba"
s.2007

Simba (sk.86cm) on entinen saksalainen sirkusponi, joka meillä tehnyt noin 1,5v tuntiponin hommia.Ruunattu 9/2017, joka tasoitti luonnetta sopivasti. Kiltti pienetnkin lasten ratsastus ja ajoponi. Painoraja on 30kg.

om. TMI Laura Jääskeläinen

Nutcracker SH
"Virallisesti kutsumanimeltään IFFE, epävirallisemmin: Ibister,If, Kihve,Kehveli..."
s.1994

95 senttimetriä täyttä oria, pieni suuri mies. Lauran pihatonttu ja suuri rakkaus, ensimmäinen oma poni. Ei tee "normitunteja", vaan elelee mussukkana ja toimii satunnais ratsuna ettei pääse kunto eläkkeellä ihan romahtamaan.

om. Laura Jääskeläinen

"Daniel
s.27.4.2019, ori

Suomenhevonen,i.Ramseri e: Turon Ruusu

om. TMI Laura Jääskeläinen

"Frosty Snooze " "Snuuki"
Nugetti
s.29.4.2019, tamma

risteytys (poni/lv) i.Safir e. Frosty Breeze

om. TMI Laura Jääskeläinen