TMI Laura Jääskeläinen

Hevoset

Ratsumme kokojärjestyksessä isoimmasta pienimpään.
Sijoittuneet

.
Zadinia
"Dina"
s.2004

Yli 170cm korkea KWPN (=Hollantilainen Puoliverinen) tamma. Kiltti ja mukava hoidettava. Ratsastaessa osaava(nimeä sinä, Dina tekee..) ja tykkääkin näytellä taitojaan, vaatii siis ratsastajan jolla "kehon palikat paikallaan" tai ryhtyy helpolla ylisuorittajaksi.

om. TMI Laura Jääskeläinen

American Pie W
"Pai, Huppari"
s.2001

Tallimme "Grand old lady", tulee ja menee missä milloinkin tarve, mutta palautuu aina meille... Pai ei esittelyjä pahemmin kaipaa, hieno iso tamma, joka taitaa kaikki ratsastuslajit. Matkaratsastuksen MJ-hevonen monena kautena, esteratojen terävä ja nopea kuningatar. Sairaslomalla määräämättömän ajan...

om. Antti Komulainen

Ramseri
Teppo

Suomhevosori, opettelee ratsun hienouksia, hyvätapainen entinen "pihahevonen", kiltti ja mukava herraspoika.

om. TMI Laura Jääskeläinen

Turon Ruusu
"Ruttu, Ruu ...."
s.14.8.2006

Kiintiö suomenhevonen,kohtuullisen kokoinen ja sporttinen pakkaus. sk.n.158cm. Kisattu Matkaratsastuksessa kaudella 2018 1- ja 2 tasolla, suomenhevosten kilometrirankingin sijalla 1 tuloksella 106km! Sekä kaikkien rotujen rankingissa sijalla 5. ( Linkki SRLoon sivuille , tilanne 3.6.2018)

om. TMI Laura Jääskeläinen

Frosty Breeze
"Frosti"
s.2003
Ko Vaativa Puska (menee sielä yksin, yhdessä,kärjeltä,keskeltä perältä, mistä vaan, myös City ratsastus sujuu), re 90cm, kotona enemmän..

Frosti (sk.155cm), vähän tammamainen käsitellä, mutta ratsastaessa oikea "ratsastajan peili", suhtautuu kaikkeen samalla tavalla kuin sinäkin... Maastoissa toimii Lauralla vetohevosena, mutta suostuu muillekkin paikoille. Treenattu matkaratsastusta muutamavuosi ja starttailtu matkakisoissa 1-tasolla.Kunnostautunut estekisoissa sijoittuen 1.tasolla useita kertoja, radalla todellinen pikkuluokkien rusettihai. Aloittanut kisaamisen 2-tasolla esteillä kaudella 2018, suorittelee nyt re90cm. Laidunlomalla 22.7 saakka

BELGARION
"Garion"
s.2009 Saksa

Iso (sk.152cm noin) Saksan Ratsuponiruuna,joka on "ratsastuskouluun ratsutettu" jo 4-vuotiaana. Erittäin simppeli ruuna, joka sopii monenlaiselle ratsastajalle. Hyppää hyvin ja menee myös koulua!

om. Nellinoora Hetekorpi

Jolly Jumpe
"Jolly"
s.1995

”Jolly”(sk.138cm) on iso pikkuponi, kutusttu usein ”barbihevoseksi” kellertävänvärin ja ison läsin vuoksi. Jolly menee koulua,esteitä,matkaratsastusta ja osaa vielä westerninkin! Jolly sopii niin lapsille kuin pienille aikuisillekkin. Ko. heB re:80cm MR. Useampi seuratason stratti(20-32km). Laidunlomalla elokuuhun saakka...

om. Sinna Komulainen

AS
"ossi"
s. Puola

140cm ruuna, ponimainen poni

om. Iisa Kankainen

AGENT
"Aksu"
s.2007

Huzul-poniruuna, joka tekee töitä vauvasta vaariin. Hyppää hyvällä tekniikalla ja isojakin esteitä. Startannut kaudella 2018 1 ja 2 tason estekisoissa.

om. TMI Laura Jääskeläinen

SAFIR
"Saffe, Siffe..."
Saksa

Hennan 135cm "pikkuori" Talvisin tarpeen mukaan tunneilla. Entinen sirkustähti nykyinen estesämpylä. Laidunlomalla 22.7 saakka

om. Henna Aaltonen

My Pretty Polly
"Polly" "Tasis"
s.2011

Luonteeltaan hyvin herkkä pikkusievä tamma. Laidunlomalla...

om. TMI Laura Jääskeläinen

Rolig
Tiko
s.2

Isohko Russ ruuna, alatallin asukki, ensisijaisesti omistajansa käytössä, toisinaan pyörähtää tunneilla. Kiltti ajoponi, ratsastaessa menee mukavasti mukavuusalueellaan, mutta osaa haastaa ratsastajan kun aletaan vaatimaan enemmän asioita.

om. Sinna Komulainen

Tessa
s.1994

Tessa (sk.115cm) on turvallinen vanha mummoponi joka tekee töitä nykyisin hyvin kevennetysti, vaikka tarmoa vielä riittää. Tessan iän tuoma painoraja on 40kg, tekee osa-aikaeläkeläisenä työnsä Poninaarion puolella.

om. Sinna Komulainen

Dyzio
"Ykä"
s.2009

Ykä(sk.79cm) on suosittu pientenlasten Poninaarion tuntiponi.Painoraja on 30kg.

om. Satu Salovaara

Zimba Liebas
"Simba"
s.2007

Simba (sk.86cm) on entinen saksalainen sirkusponi, joka meillä tehnyt noin 1,5v tuntiponin hommia.Ruunattu 9/2017, joka tasoitti luonnetta sopivasti. Kiltti pienetnkin lasten ratsastus ja ajoponi. Painoraja on 30kg.

om. TMI Laura Jääskeläinen