TMI Laura Jääskeläinen

Henilökunta

Laura Jääskeläinen

Yrittäjä Laura Jääskeläinen,

aloitti ratsastuksen ratsastustunneilla ja leireillä.Opiskellut Ypäjällä,Hingunniemessä ja Suonenjoella hevosalaa. "Mää itte"- asenne toimii Lauran tunneilla ja ohjauksessa tallissa, tärkeintä on yrittää itse! Lauran tunneilla ei tehdä(välttämättä) hankalia tehtäviä, mutta kaikki tehdään tarkasti ja hyvällä istunnalla. Syksyllä 2017 Lauralla ryhmiä to-ti välillä, Ponialkeisratsastajista estevalmennettaviin.

Rita Ristimäki
Hevostenhoitaja

Hevostenhoitaja "Lauran oikeakäsi" Rita Ristimäki,se henkilö joka löytää tallilta kaiken ja kenen puoleen kääntyä jos jokin on hukassa (Rita sen on siivonnut...). Rita on Ypäjältä hevostenkoulutukseen suuntautunut Hevostenhoitaja. Ennen kiinnityymistään meille Rita on ollut töissä Saksassa kilpahevostenhoitajana sekä Suomessa ratsastuskouluilla. Rita ohjaa syksylllä 2017 meillä ryhmiä Ti,Ke ja To. Miniratsastajista HeA tasolle saakka.

Laura Kröger
Hevosharrasteohjaaja

Laura K aloitti meillä ratsastuksen ohjauksen parissa elokuussa 2017.Lauralla on ohjattavana erintasoisia ryhmiä, poniratsastajista aikuisiin.Pääosin Laura ohjaa ryhmiä Ma,Pe ja la

Henna Aaltonen
"Poniratsastaja"

Henna, henkeen ja vereen ponityttö, tallin "omakasvatti" ratsuttaa ja ratsastaa tallin pienimmät ponit asiakaskäyttöön sopiviksi. Hennalla on myös asiakkaiden toiveesta pari omaa ratsastusryhmää ponipuolella. Henna toimii kesäisin meillä leiriavustajana ja muutoin auttelee tallihommissa tarpeen mukaan.